Systemutvikling og programvareutvikling

Vi har lang og solid erfaring med systemutvikling og programvareutvikling og har levert store og små løsninger til offentlige og private kunder med høye krav. Vi har sterk faglig kompetanse og god erfaring med krevende IT-prosjekter.

Vårt konsept er å tilby gode løsninger til en mer kostnadseffektiv pris og med bedre kvalitet enn våre konkurrenter. Dette klarer vi fordi vi kun tar inn de dyktigste systemutviklerene vi finner, og dermed klarer å sette sammen leveringsdyktige team. Andre aktører er nødt til å forholde seg til at systemutvikling i stor grad kan være et sjansespill grunnet varierende kvalitet, samspill med kunde og erfaring i teamene. Hos oss setter vi kunden i fokus, og sørger for at utviklere som klarer å ha kundefokus og lede utviklingsteam får blomstre. Resultatet skal du få bedømme selv, men selv er vi sikre på at du vil bli fornøyd!

Kundefokus

Hos oss er dere, kunden, i fokus! Vi ønsker å involvere dere i alle steg som berører dere og lage det systemet som dere vil bli mest fornøyd med. Vi mener det er nøkkelen til suksess og det som skiller oss fra de andre. Med oss kan du være trygg på at de riktige valgene for dere blir tatt. Fordi vi tar oss bryet med å lytte til dere.

Leverer til hele landet

Vi leverer løsninger til hele landet fra vår base på Nesodden. Møtevirksomhet kan skje i Oslo, eller der dere holder til. I tillegg benytter vi teknologi for å holde møter over internett, bl.a. Skype, Skype for business, Google Hangouts, eller annen aktuell teknologi. Vi benytter også Slack eller andre meldingstjenester for enkel kontinuerlig kontakt. Vi finner alltid en god samarbeidsform hvor fysisk tilholdssted ikke spiller noen rolle.

Teknologi

For tiden benytter vi JVM baserte språk, hovedsakelig Java i vårt arbeid. Dette er med på å gi oss god tilgang på ressurser ettersom det er et av språkene med størst utberedelse. Det er et svært godt språk til bruk i systemutvikling av komplekse IT-systemer eller webapplikasjoner. Vi sørger for å holde oss faglig oppdatert og helt i forkant av det som skjer slik at våre kunder kan berolige seg med at vi tar de riktige valgene underveis. Vi har også god kontroll på tilgjengelig hyllevare og open-source programvare slik at vi kan sy sammen de beste løsningene for våre kunder. Microservices, Event driven architecture, funksjonell programmering, DevOps, Kubernetes, Cloud/sky-løsninger og masse annet har vi full kontroll på, ikke tenk på det.

Arkitektur

God software-arkitektur er vi brennende opptatt av. Med god arkitektur i bunnen legges grunnlaget for at systemet/programvaren kan utvikles på en måte som gir dere best kostnadseffektivitet, både på lang og kort sikt.

Hvert system er forskjellig og krever en arkitektur tilpasset sitt bruksområde. Vi har full kontroll.

Skyløsninger og drift

Etter vi har laget deres nye IT-system så må det driftes. Det kan enten gjøres internt hos dere, og vi vil da bistå med å overføre kompetanse om hvordan dette best gjøres til deres driftsavdeling.

Ønsker dere ikke å drifte selv, kan vi drifte løsningene for dere, i skyen. Vi finner løsningen som passer best for dere. Vi drifter i dag mange av løsningene for våre kunder.

Ta kontakt for mer informasjon.